Hirdetés

Már 13 millió csalót tiltottak ki a PUBG-ből

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztőinek meggyűlt a baja a cheaterekkel, de a jelek szerint nem bántak velük kesztyűs kézzel.

Hirdetés

Bár időnként most is felbukkannak még csalók a játékban (mondjuk melyikben nem?), néhány hónappal ezelőtt valósággal ellepték a cheaterek a PUBG szervereket. Persze a BattlE szórta is őket kifelé rendesen.

Hirdetés

A statisztikák szerint 2017 júniusa óta 13 millió felhasználói fiókot tiltottak ki a játékból. Egy sjk045 névre hallgató Redditező a Bluehole heti adatait össze is rendezte egy szép kis grafikonba, amin elég jól látszik, mikor szemtelenedtek el igazán a csalók, és kellett őket milliószám kivágni.

A PUBG játékosok száma egyébként is csökken, és valószínűleg nem csak a csalók kizárása miatt, de azért még mindig nem kell keseregnie a stúdiónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)