Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - újabb, undorító csalás jelent meg

|

Az aimbot, a wallhack és a visszarúgás kikapcsolása is hányingerkeltő, de a csalások tárháza nem merül ki itt.

Hirdetés

A pörgős, 100 fős meccseknek és annak köszönhetően, hogy egyszerre 2,5-3 millió játékos játszik, aránylag nehéz csalókkal összefutni. Plusz mivel a játék csak elvben érte el az 1.0-s verziószámot, a gyakorlatban bugos, mint egy régi matrac, nehéz megítélni, mi csalás, és mi programozási hiba.

Hirdetés

Az új cheatek esetében azért elég egyértelmű a helyzet. A napokban megjelentek játékosok, akik pillanatok alatt töltik vissza életüket vagy élesztik újra társaikat. A gyakorlatban ez így néz ki:

Először azt láthatjuk, hogy a másodperc töredéke alatt feláll az addig négykézláb mászó csapattárs, nem sokkal később pedig úgy töltődik vissza a játékos életerje, hogy közben valójában a fegyverét teszi el. Nehéz arra gondolni, hogy nem csal. 

A PUBG Corp. több mint 1,5 millió csalót tiltott már le, legutóbb 100 000-et egyszerre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)