Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - csúszik a következő frissítés, sokaknak kell majd újrarakni a játékot

|

A PUBG következő frissítése megnehezíti majd a csalók dolgát, de sok olyan játékosnak is újra kell majd telepítenie a játékot, aki eddig csak legális dolgokat használt.

Hirdetés

A PUBG-ben sokszor az jelenti a különbséget élet és halál közt, hogy időben észreveszed-e a susnyában lapuló ellenfelet. Ennek érdekében elég sokan folyamodtak különböző, eddig legális trükkökhöz.

Hirdetés

A legtöbben a ReShade nevű szoftvert alkalmazták, amivel a játékot világosabbá, a színeket élénkebbé és kontrasztosabbá tehetik, így sokkal könnyebb észrevenni a többi játékost. Ez eddig nem minősült illegálisnak, rengeteg játékban használják már évek óta, a PUBG-ben azonban mostantól tiltólistán van. A BattlEye a következő frissítéstől blokkolja a ReShade-et, így kénytelenek lesztek letörölni, ha játszani akartok, ráadásul ha a játék fájljai sérültek, akkor az egész PUBG-t újra kell telepíteni.

A fejlesztők szerint a ReShade úgy viselkedik, mint egy cheat program, sőt, bizonyos esetekben effektíve csalásra is használható, ezért kénytelenek megtiltani a használatát. Twitteren azt is elárulták a fejlesztők, hogy a frissítésnek már meg kellett volna érkeznie, de a tesztelés során kompatibilitási problémákba ütköztek, ezért néhány nappal elhalasztották a patchet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)