Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - kooperatív kampányt is terveznek

|

Valószínűleg nem sokan gondoltak eddig arra, hogy jó lenne egy sztorimód a Battlegroundshoz, de a készítő Brendan Greene fejében megfordult.

Hirdetés

Őrületes ütemben bővül és fejlődik az idei év nagy meglepetése, a PlayerUnknown's Battlegrounds. Komoly esély van arra, hogy egyszer tényleg kész, teljes értékű játékká válik, de hosszú az út még odáig.

A fejlesztők konkrét tervekkel rendelkeznek annak kapcsán, hogy milyen tartalmakkal szeretnék még bővíteni a játékot. Az elsődleges cél most a PC-s változat tökéletesítése, melynek része két új pálya beépítése, valamint a kooperatív sztorimód, aminek történetét valahogy úgy képzelik el, mint a Watch Dogsét - jelentsen ez bármit is. Ha ezek megvannak, akkor térnek át a konzolos kiadásokra. Greene az alábbi interjúban mondta el ezeket, ha megnéznétek a teljes adást, indítsátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)