Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a streamerek idegeire mennek a dudáló játékosok

|

Tovább gyűrűzik a PUBG stream-sniping botránya, a játékosok pedig megtalálták a módját, hogy hogyan idegesíthetik fel a videósokat még annál is jobban, mintha megölnék őket.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk arról, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői több játékost is kitiltottak azért, mert a streamerek adását nézve vadászták le őket. A dologból elég nagy botrány kerekedett a rajongók körében, az új patch pedig csak olaj volt a tűzre.

A frissítésbe rengeteg fontos dolog került az új fegyvertől kezdve az FPS szervereken át a bugok javításáig, a játékosok mégis az egyik legapróbb újításnak örülnek a legjobban. Az autóban ülő sofőrök immár képesek dudálni, aminek egyébként nem sok értelme van, viszont mivel nagyon messziről is hallani, remekül lehet vele bosszantani a streamereket.

DrDisrespect videójában például 7:29-től és 12:18-tól is van egy remek jelenet, de a többieket sem kímélik. Grimmz azóta már levette a videót az oldaláról, de a Google tárolt oldalai közt még megtalálható, ha ide kattintotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)