Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - végre jönnek a korlátozott ideig játszható módok

|

A Fortnite-ban már régóta sikerrel futnak, most a PUBG-be is bekerülnek.

Hirdetés

Egyéntől függ, melyik játék kinek tetszik jobban, de az tény, hogy az Epic állandóan frissen tartja a Fortnite: Battle Royale-t, rendszeresen nyújt valami újat, ami miatt akár azon játékosok is visszatérhetnek, akik félretették a játékot. A PUBG ezzel szemben lassan bővülget, a PUBG Corp inkább a csalók elleni harcra összpontosította energiáit.

Hirdetés

Ma viszont bejelentették, hogy korlátozott ideig elérhető módok is jönnek, melyek időszakosan váltják egymást. A tesztszerveren kipróbálható az első, melyben nyolcfős squadok eshetnek egymásnak, és kétszer annyi fegyvert lehet találni, mint eddig. Ugyanakkor nem lehet hét baráttal egy csapatba szerveződni, a játék végzi az összesorsolást, illetve csak TPP-ben játszható, kizárólag Erangelen. Ennél érdekesebb alternatívák is várhatóak, néhány olyan tartalommal, ami a fő módokban nem található meg.

Közben a napokban Magyarországon is elérhetővé vált a mobilos változat, próbáljátok ki, pláne ha sikerélményre vágytok.

Milyen különleges módoknak örülnétek? Mit szólnátok egy olyanhoz, amiben csak serpenyőket lehet használni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)