Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds - a következő hónap a lag elleni harcról szól

|

Úgy tűnik, a Playerunknown's Battlegrounds készítőinek legfőbb ellensége továbbra is a játékosokat sújtó hálózati késés, aminek a megszüntetése még mindig gigászi feladatot jelent a csapat számára.

Hirdetés

Érdekes újdonságokat ígér a Playerunknonw's Battlegrounds következő frissítése is, de a tartalmi újdonságoknál valószínűleg több kell, hogy a rajongótábor ne vándoroljon el. A játékon dolgozó Bluehole igyekszik helyrehozni a lag-helyzetet is, de úgy tűnik, még távol állnak a teljes megoldástól.

Tegnap ismét a rajongók türelmét kérték a játék hivatalos Twitter-oldalán annak ellenére, hogy nagyjából egy hónapja már azt mondták, megtalálták a magas válaszidő egyik fő okát.

"Végzünk néhány változtatást a szervereken, hogy megpróbáljuk eltüntetni az általatok tapasztalt lag egy részét. De ez nem fogja teljesen megoldani a problémát. A következő hónapban a szerverek teljesítményére koncentrálunk, a júniusi frissítés megjelenésével nagyobb javulást tapasztalhattok majd. Kérjük, tartsatok ki, míg megoldjuk ezt a problémát és az eddigi türelmeteket is köszönjük"

- írták közleményükben. Márpedig azt mind tudjuk, hogy a lag milyen keserves dolog. Íme egy ékes példa a sport világából:

Reméljük ügyesen fejlődik tovább a PlayerUnknown's Battlegrounds, vagy Kaci és daev nem tudnak majd mit kezdeni magukkal a nyári estéken, ezt pedig senki sem kívánhatja nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)