Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds - a laggal és a csalókkal is harcba szállnak a készítők

|

A Playerunknown's Battlegroundsban is jó néhányan akadnak, akik tisztességtelen eszközöket is bevetnek, hogy ők legyenek az utolsó túlélők, de a készítők hamarosan alaposan megnehezítik a dolgukat.

Hirdetés

A Playerunknown's Battlegrounds hamar belopta magát a játékosok szívébe, így az eladások és a nézettség szempontjából is komoly sikereket ért el, de a készítők is jól tudják, hogy népszerűségük megtartásához komoly munkára lesz szükség. Így a héten újabb frissítést adtak ki, a közeli jövőre is fontos javításokat ígértek.

Legutóbb például a hangokkal kapcsolatos hiányosságokat pótoltak és pár hibát is kijavítottak, ezen felül a 4:3-tól a 21:9-ig mindenféle képarány támogatását is beépítették, valamint az iránytű olykor felmerülő bugját is eltüntették.

Érdekes változtatás, hogy a Playerunknown's Battlegrounds .ini-fájljainak szerkesztését is hatástalanították a készítők, ugyanis sokan tüntették el a növényzetet, vagy szélesítették ki látószögüket ezzel a módszerrel, amit úgy tűnik, nem tart fairnek a csapat.

Az FOV állításának lehetőségét egyébként hamarosan hivatalos opcióként a játékba építik, így akinek hiányzik ez az állítási lehetőség, annak nem kell nagyon szomorkodnia. A legújabb patch tartalmait részletező posztban továbbá a játék ötletgazdája, Brendan Greene azt is megígérte, hogy komolyan fellépnek a csalók ellen is, így már két biztonsági rést ki is javítottak, de a csalás eredményeivel dicsekvő tartalmakat is igyekszenek majd elrejteni.

Emellett a Playerunknown's Battlegrounds két nagy rákfenéje, az optimalizáció hiánya és a lag megoldása is a Bluehole legfontosabb feladataivá lép elő, az utóbbi probléma egyik fő okát pedig már meg is találta a stúdió.

Szépen halad tehát a munka, reméljük ilyen marad a lendület, mert egy elég frankó játék lesz így ennek a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)