Hirdetés

Ajándékcsomaggal ünnepeljük a PUBG 3. születésnapját, ez vár még a játékra a jövőben

|

Ki ne akarna egy rózsaszín pulcsit hordani, miközben a földön kúszik a túlélésért küzdve?

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds most ünnepli harmadik szülinapját, ennek örömére pedig a PUBG Corp. egy nyilatkozatban ismertette, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben. Jelenleg a csapat a 6.2-es frissítés befejezésére koncentrál, ami már a tesztszerveren pörög, és tartalmazza az átalakított Vikendit, valamint a Team Deathmatch módot.

Hirdetés

A fejlesztők nem mondtak túl sok konkrétumot ezen felül, csak azt jelentették be, hogy át fognak alakítani több pályát, miközben új csataterekkel, új fegyverekkel és új játékmechanikákkal is készülnek. A harmadik szülinapra azért egy kis ajándékkal is készültek: mindenki, aki belép április 23. előtt, felmarkolhatja a szülinapi pulcsit, fegyverkinézetet, és az ejtőernyőt. Mindet a közösség egy-egy tagja készítette.

Akit érdekel a teljes blogposzt, az itt olvashatja el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)