Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - így hoz le egy kört Hitman

|

Egy srác arra vállalkozott, hogy mindenféle felszerelés nélkül, egyetlen hangtompítós pisztollyal vegye a hátára a szigetet. Így sem talált legyőzőre.

Hirdetés

Amíg a Hitman folytatására várunk, a rajongók különböző játékokban idézik meg a 47-es ügynököt. Most épp a PlayerUnknow's Battlegroundsban.

Miközben sokan még az első győzelmükért hajtanak, egyesek már annyira gyakorlottak, hogy különböző kihívásokat találnak ki maguknak. Volt, aki kill nélkül nyert meg egy kört, míg valaki más autónak álcázta magát. Mostani főhősünk fehér inget és piros nyakkendőt húzott, magához vett egy hangtompítós pisztolyt, és Hitman módjára vágott neki a szigetnek.

Bár mindenféle páncél nélkül egy-két kósza golyó is elég lett volna ahhoz, hogy leterítsék, de valahogy sikerült életben maradnia annak ellenére is, hogy az egyik ellenfelét az utolsó golyóval sikerült csak leteríteni. Ez is bizonyítja, hogy egy kis szerencsével és okos helyezkedéssel bármilyen szorult helyzetből ki tudja magát vágni az ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)