Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - újabban láthatatlanná és sebezhetetlenné teszik magukat a csalók

|

Egy dolog frusztrálóbb annál, mikor második helyen végzel a PUBG-ben: amikor esélyed sincs a győzelemre.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői hónapok óta küzdenek a megszaporodott csalókkal, akik mindent bevetnek, hogy tönkretegyék mások játékát. A legújabb trükköt alkalmazóknak pedig még csak meg sem kell erőltetniük magukat.

Hirdetés

Néhányan arra lettek figyelmesek, eljutnak a meccs végéig, azonban hiába keresik az utolsó ellenfelet, egyszerűen nincs ott senki. Aztán szépen lassan lejár az idő, az utolsó kör is bezárul, ők pedig második helyen esnek ki a meccsből. A közösség természetesen azonnal nyomozni kezdett az ügyben, és rábukkantak egy furcsaságra: egyre több olyan játékos van a statisztikai oldalak alapján, akik kiemelkedő százalékban nyerik a meccseiket, miközben nem ölnek meg senkit. Sőt, sok esetben egyáltalán meg sem mozdulnak.

Ez egy olyan csalásra, vagy egyszerűen aktiválató glitchre enged következtetni, amit akár már a felszállás előtt bekapcsolhatnak a játékosok, és ami láthatatlanná teszi őket (erre mondjuk nem is feltétlen van szükség), illetve immunitást biztosít a körön kívüli sebzés ellen. Hogy ne buktassa le őket olyan könnyen az algoritmus, néhány csaló megpróbál 4-5 meccsenként azért egy hihetőnek tűnő kört is produkálni. De valószínűleg így is elég jól keresnek a pontokból származó ládákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)