Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - meglett a kétmillió

|

Soha nem volt még olyan játék a Steamen, amit egyszerre ilyen sokan játszottak. A szerverek köhögnek és könyörögnek.

Hirdetés

Marketing sem kell, a PlayerUnknown's Battlegrounds sikere már önmagát generálja. A játékot egyre többen veszik meg, és a vásárlók nem csak birtokolni akarják, használják is.

Hirdetés

A napokban sikerült az, ami soha egyetlen steames játéknak sem: kétmillióan terhelték a szervereket egyidőben. A korábbi rekorder a Dota 2 volt a maga szerény 1,3 milliójával. A sok játékos természetesen azt eredményezi, hogy a Bluehole-nak bővítenie kell a szerverparkot, ezt azonban nem tudják egyelőre a szükséges ütemben; ugyanakkor a leállásokért elnézést kértek, és megígérték, javítanak a helyzeten. Egyébként jelenleg is több mint kétmillióan játszanak.

Eközben a riválist, a Fortnite: Battle Royale-t több mint tízmillióan próbálták ki. Nagy előnye, hogy az már van konzolokra, míg a PUBG csak készül, és először Xbox One-ra jelenik meg valamikor az év hátralévő részében, a PS4-eseknek még tovább kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)