Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már hárommillióan is játszották egyszerre

|

Miközben az eladási számok a 30 millióhoz közelítenek, az egyszerre játszó játékosok száma duplája annak, amit a korábbi rekorder, a Dota 2 valaha el tudott érni. És az ingyenes.

Hirdetés

Egy ideje már önmagát generálja a PUBG sikere, növekszik a vásárlók és az aktív játékosok száma is. 

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt az egyidőben játszó játékosok mennyisége először lépte át a hárommilliót, az elmúlt 24 órában is efölött volt a csúcs. A Dota 2 1,29 milliónál érte el a maximumot, de látványosan visszaesett a játékosbázis a PUBG megjelenése óta, most 730 ezer környékén tetőzik. A CS: GO 600 ezerrel a harmadik.

Nem csak azért lenyűgöző ez, mert a Bluehole-nak néhány hónap alatt sikerült sikerre vinnie játékát, és félkészen is falták az emberek, hanem azért is, mert a szerverek alapjában véve jól bírják a terhelést. Leállások nem nagyon vannak, ha mégis, csak karbantartás, javítás élesítése miatt.

A szeptemberi kínai terjeszkedés sokat segített. Az 1.0-s változat december 20-án jelent meg, jövőre várhatóan még nagyobb számokról számolhatunk majd be nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)