Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds - a PC-s verzióba is jöhetnek a klánok

|

Valószínűleg a rankeddel együtt indul majd útjára a klánrendszer is, minek köszönhetően 20 fős csoportokba tömörülhetünk. Még nem hivatalos a hír, de nem alaptalan az alábbi infó.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a frissítések a PUBG-hez, ami nem is csoda, hiszen a játék népszerűsége csúcsán van. A legutóbbi 5.1-es patchnek köszönhetően most már egyetlen jól irányzott ütés is elegendő a serpenyővel, hogy ellenfeleink jobb létre szenderüljenek, de nem ez - a mindenképpen életbevágó - újítás az egyetlen, amivel hamarosan találkozhatunk.

Hirdetés

Egy PlayerIGN nevű adatbányász talált rá a játék kódjában kutakodva, hogy nagy valószínűséggel hamarosan klánokat is alapíthatunk majd. A mobilos verzióban erre már nagyjából egy éve van lehetőség, de a jelek szerint a PC-s és konzolos kiadásokban most érezték elérkezettnek az időt a fejlesztők arra, hogy a játékosok elé tárják ezt a rendszert. Persze ez még nem egy hivatalos bejelentés, de a kód alapján úgy tűnik, hogy ha szeretnénk egy klánt alapítani, akkor azért 5000 battle pointot kell virítanunk, viszont cserébe rajtunk kívül még 19 fővel oszthatunk a dicsőségen. Hogy pontosan milyen megkötések vonatkoznak még az első PUBG-alapítóatyákra, azt itt nézhetitek meg:

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor élesedik a frissítés, ami elhozza a klánrendszert a játékba, arra is van esély, hogy a régen áhított ranked móddal együtt érkezik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)