Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - Steamen lenyomta a GTA V-öt

|

Tovább nő a PlayerUnknown's Battlegrounds játékostábora és ami a Steam örökranglistáját illeti, már a dobogó közelébe került a túlélőjáték.

Hirdetés

Nem akar múlni a PlayerUnknown's Battlegrounds elképesztő sikere. Miután nemrég a pillanatnyi egyidejű játékosok tekintetében előzte meg az egyik nagyágyút, most a legmagasabb egyidejű játékosszámot nézve ért el új csúcsot, mikor több mint 382 ezren csatáztak egyszerre.

Hirdetés

Ezzel a játék maga mögött hagyta a Grand Theft Auto V steames rekordját, amihez hozzá kell tenni, hogy a kizárólag a Rockstar Social Clubot használó dobozos változatok tulajdonosai nem számlálódnak bele. Ezzel együtt elismerésre méltó, hogy a Fallout 4 mögött immár a negyedik helyen áll az örökranglistán a PlayerUnknown's Battlegrounds. Ahhoz persze, hogy a négymillió eladott példány tulajdonosa közül ennyien aktívak maradjanak, kellenek a folyamatos frissítések a Bluehole részéről.

Ti mennyire játszotok aktívan a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)