Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nemsokára megszűnnek a lezárt ládák

|

A fejlesztők szerint sok játékosban csalódást keltett, hogy a játékbeli fizetőeszközből sokszor olyan ládákat vásárolhattak, melyekhez rendes pénzért lehet csak megvenni a kulcsot.

Hirdetés

Hamarosan átalakítják a PUBG jutalmazási rendszerét, így a játékbeli fizetőeszközből nemsokára már csak olyan ládákat vásárolhatunk, melyek kinyitása teljesen ingyenes lesz. A fejlesztők ezt azért érezték szükségesnek, mivel a elég gyakran fordult elő, hogy a játékosok a randomizált ládavásárlás miatt a Battle Pointjaikért cserébe olyan dobozokat kaptak, melyek kinyitásához valódi pénzért kellett volna kulcsot vásároljanak, ami valljuk be, nem túl gáláns húzás.

Hirdetés

December 18-tól élesedik az új rendszer, mellyel együtt a fejlesztők új típusú ládákat is megjelentetnek, melyek már több minőségi skint tartalmaznak majd, így sokkal nagyobb esélyünk lesz egy-egy felső kategóriás tárgy bontására, mint eddig.

"Alaposan átgondoltuk ezt a dolgot, és szeretnénk biztosra menni azzal, hogy kigyomláljuk azokat a dolgokat, melyek csődöt mondanak a rajongók kielégítésében, különösen, ha alacsony siker-rátát tartalmaznak"

Persze a ládák továbbra is fegyverkinézeteket és ruházatokat tartalmaznak majd, de azért figyelemreméltó gesztus, hogy egy cég hajlandó lemondani egy mechanikájáról, mellyel pénzt csalhatna ki a játékosaiból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)