Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - változik a loot, jobban megéri majd kockáztatni a ládákért

|

A jövő heti frissítéssel megpiszkálják egy kicsit a PUGBG loot-rendszerét, így az elszórtan található fegyverek aránya és a ládák tartalma is változik majd.

Hirdetés

A PUBG hivatalos rajtjáig még durván fél év van hátra, ez idő alatt pedig nemcsak a bugokat javítják majd, hanem folyamatosan pakolják be az új dolgokat (mint például a vault animáció) és tologatják a csúszkákat, hogy a játékmenet pontosan úgy legyen finomhangolva, ahogy azt megálmodták.

Ennek következő lépése a jövő heti frissítés is, amivel két új fegyver is bekerül a játékba. Az egyik a Groza névre hallgató bullpup gépfegyver, ami 7.62-es lőszert használ és kizárólag ládákból lesz megszerezhető, valamint P18C automata pisztoly, amivel a felhalmozott 9mm-es golyókat szórhatjuk bátran.

A Groza a VSS helyére kerül be a ládákba (hála a magasságosnak!), így ezt a fegyvert már csak random spawnként szedhetjük össze. SCAR-L-ből és UMP-ből kevesebb, Uziból több lesz elszórva a szigeten, valamint változik az armorok rátája is: lvl 1-es sisakból kevesebb, mellvértből több lesz a padlón.

Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)