Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ilyen lesz az új menü

|

Egy kiszivárgott videón láthatjuk, hogyan szedi ráncba a PUBG Corp. a játék felhasználói felületét.

Hirdetés

Könnyen elképzelhető, hogy az E3-on külön kiemelt szerepet kap majd a PlayerUnknown's Battlegrounds, elvégre még mindig napjaink legnépszerűbb játéka. Talán így lesz végre valami értelmes a PC Gaming Show-n, már ha ott beszélnek róla. Ha valami, az tökéletes alkalmat nyújtana.

Hirdetés

Nagyon sok újdonság, változás várható idén, megújul például a UI is. A Rewards fület átnevezik Store-ra, ahol a Crates menüpontban a ládákat, a Keys menüpontban a kulcsokat, a My Itemsnél pedig az általunk birtokolt cuccokat találjuk, a korábbinál több információval. Az alábbi videóban feltűnik a Bro Cash nevű fizetőeszköz is, ami lehet, hogy csak a tesztelés alatt  él, vagy csak ideiglenesen ez a neve. Látható továbbá a pályaválasztó is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)