Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a konzolosok is megkapják Miramart

|

A PUBG sivatagos pályája jelenleg nem játszható az Xbox One-os változatban, de nem kell már sokat várni rá.

Hirdetés

Lassan fejlődik a PUBG Xbox One-ra megjelent kiadása, de már egészen elfogadható ahhoz képest, amilyen első napjaiban volt. A PAX East során szó esett arról, mi várható, és a legérdekesebb természetesen az új pálya érkezése.

Hirdetés

Bár Miramart a PC-sek közül sokan nem szerették, sőt, néhányan ki is szedték maguknak a játékból, a fejlesztők konzolra is átköltöztetik. A megjelenésre májusban kerülhet sor, de ennél konkrétabbat egyelőre még nem tudni. 

Remélhetőleg a teljesítmény javítására is fordítanak majd időt. Egyébként az előadás során, mely alatt ezt bejelentették, Deadmau5 volt a vendég, aki egy PUBG-sített sisakban játszott, szürreális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)