Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - holnaptól már Xbox One-on is pörög Miramar

|

Nem csak az új pályának örülhetünk, sok fontos javítás is élesedik a májusi frissítéssel.

Hirdetés

A múlthéten már a mobilos PUBG is megkapta Miramart és a Season 2 tartalmait, de hamarosan végre az Xbox One-os játékosok sem maradnak ki a mókából.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds új pályája ugyanis a holnapi nap folyamán élesedik a Microsoft konzolján. Egészen pontosan holnap reggel 9 órától válik elérhetővé a játék májusi frissítése, ami Miramar mellett egy kazalnyi teljesítményoptimalizáló változtatást is eszközöl az xboxos PUBG-n. Ha minden jól megy, akkor az update után például jóval gyorsabban töltenek majd be a pályák, és remélhetőleg végleg elfelejthetjük azokat a kellemetlen eseteket, mikor a játékosok azelőtt landoltak volna, hogy az alattuk elterülő építmény betöltene - ez ugyanis könnyez azt eredményezte, hogy menthetetlenül beleszorultunk a falakba. 

A javítások teljes listáját ide kattintva éritek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)