Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - az új fegyveré a főszerep a hétvégi event mode-ban

|

Hamarosan indul a Mutant Mayhem, amiben a legújabb puskával apríthatjuk az ellent.

Hirdetés

Szeptember 16-án estig lesz elérhető a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb event mode-ja, vagyis az úgynevezett Mutant Mayhem.

Hirdetés

A játékmódban megismerkedhetünk a játék legújabb puskájával, az Mk47 Mutanttal, amely 7.62mm-es golyókat szór a 20-as tárból. A Mutant Mayhem meccsekben mindenki alapból egy Mk47-tel a kezében éled, emellé kapunk még 100 golyót és egy 1-es szintű mellényt is. A köröket Miramar térképen játsszuk, és a tíz darab négyfős csapat közül az nyer, amelyik először éri el a 150 pontot.

Fegyvereket és felszereléseket nem lesz módunk meccs közben váltani, és nem lesznek care package dropok sem. A friendly fire ki lesz kapcsolva, de felszedhetjük a földről a kilőtt, de meg nem ölt csapattársainkat.

Nektek hogy tetszik a PUBG legújabb fegyvere, gyakoroltok vele pár kört az új event mode-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)