Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nem a hallásoddal van a baj, tényleg furák a hangok

|

Veled is előfordult már, hogy egy épületben próbáltál megtalálni valakit, de egyszerűen nem tudtál rájönni, pontosan hol is bújhat? Mutatjuk, mi lehetett az oka.

Hirdetés

Hatalmas népszerűsége és több mint 20 milliós eladásai ellenére a PlayerUnknown's Battlegrounds továbbra is egy Early Access játék (még néhány hétig), és mint ilyen, lehetnek benne furcsaságok.

Hirdetés

Ilyen például a hangterjedés is, amire most WackyJacky101 hívta fel a figyelmet legújabb videójában. A srácok is belefutottak már abba, hogy nem, vagy rosszul hallották a körülöttük szaladgáló ellenfeleket, ezért tesztelni kezdték a hangterjedést, az eredményekről pedig az alábbi videóban számolnak be.

Ahogy a videón is látszik, amikor az ellenfél átkerül az egyik oldalunkról a másikra, vagyis a hangot az egyik fülünk helyett a másikból kéne hallanunk, vannak vakfoltok (vagy jelen esetben hívhatnánk őket süketfoltoknak), ahol egyszerűen nem halljuk az ellenfelet. Ezért fordulhat elő, hogy valaki ész nélkül rohangál fölöttünk, de egyszerűen képtelenek vagyunk pontosan behatárolni a helyzetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)