Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nem fogják lezárni a kínai régiót, de lesznek korlátozások

|

A PUBG játékosok nagyon szeretnének megszabadulni a csalóktól, a játék atyja szerint azonban nem megoldás, hogy egyszerűen karanténba zárnak egy országot.

Hirdetés

Az elmúlt időben eléggé megszaporodtak a csalók a PUBG szervereken, és hiába vágott ki a BattlEye több mint másfél millió embert, még mindig vannak, akik különböző trükkökkel próbálkoznak.

Hirdetés

A csalók nagy része Kínából játszik, ahol egyes beszámolók szerint vannak olyan internetkávézók, ahol minden gépre telepítve vannak a csalások. Mivel jelenleg mindenki kiválaszthatja, hogy melyik régióban akar játszani, ezek a játékosok a világ bármely pontján megkeseríthetik a rajongók életét. Éppen ezért egy ideje már könyörög a közösség, hogy Kína kapjon egy regionális lezárást, és az onnan játszók ne csatlakozhassanak más szervereknez.

Brendan Greene szerint ez azonban nem jelent megoldást, és bár nyilván ez a régió a legproblémásabb, nem lenne fair egyszerűen elzárni őket a világtól. Jelenleg is dolgoznak egy olyan rendszer bevezetésén, ami a ping alapján szűri majd a játékosokat, és így csak bizonyos feltételek mellett csatlakozhatnak majd meccsekhez. Ez nemcsak a csalók, hanem a desync problémáját is javítaná valamelyest. Kevésbé drasztikus megoldás, a gyakorlatban egy 'soft region lock', amiből mindenki profitál majd.

Ennek a rendszernek a bevezetéséhez természetesen idő kell majd, de reméljük, hogy hosszútávon ez jelenti majd a megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)