Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - valamit elrontott a legutóbbi patch

|

Rengeteg játékos jelezte, hogy romlott a játék teljesítménye a legutóbbi frissítés óta.

Hirdetés

Már egy hónapot sem kell várni arra, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds teljes változatával játszhassunk. Az 1.0-s patch a tesztszerveren már kipróbálható, de finomítgatni kell még, hogy a megjelenésre minden rendben legyen. 

Hirdetés

A Bluehole folyamatosan ad ki kisebb patcheket, de a legutóbbival valami nem volt rendben. Külön redditposztban gyűlnek a panaszok, sokan lagra, mások fps-zuhanásokra, akadozásokra panaszkodnak, melyek miatt nem csak a lövöldözés, de még a lootolás is nehézkes. Egy redditező szerint ennek oka a Themida nevű eszköz, mellyel az .exe fájlok piszkálása előzhető meg, viszont cserébe 2,5-20% közti teljesítményromlás tapasztalható.

Sammie Kang, a játék marketingmenedzsere (aki továbbra is a tökéletes @poopieQueen nevet használja Twitteren) elmondta, hogy tudnak a problémáról, és utána fognak nézni. Remélhetőleg hamarosan minden jobb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)