Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már decemberben megjelenhet PlayStation 4-re

|

A koreai korhatárbesorolás után most a PlayStation Network adatbázisában találtak PUBG-s fájlokat.

Hirdetés

Van még platform, amit nem hódított meg a PUBG, és most, hogy megjelent Xbox One-on is az 1.0-s változat, a fejlesztők átcsoportosíthatják erőforrásaikat a PlayStation 4-es verzióhoz.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy már közel a debütálása. Először egy videóban lehetett látni, majd a koreaiak besorolták, most pedig a PSNProfiles.com-on bukkant rá egy játékos a játék ikonjára és töltőképernyőjére. A ResetErán többen is állítják, hogy decemberi megjelenésről tudnak. A The Game Awards tökéletes alkalom lenne a bejelentésre.

2017. december 12-én adta ki a Microsoft az Xbox One-os változatot, remek volna, ha ennek első évfordulója környékén érkezne a PlayStation 4-es is. Kíváncsiak vagyunk, mennyire lesz hibás; ennyi idő után már csak nem onnan indul, ahonnan a PC-s és a One-os.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)