Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már tárgyalnak a PS4-es változatról is

|

A tervek szerint a PUBG Xbox One-os változata még ebben az évben elrajtol, amit szorosan követhet a PS4-es port is.

Hirdetés

A Microsoft még az E3-on jelentette be, hogy a PUBG Xbox One-ra költözik, de a konzolos exkluzivitás megtartása elképesztő összegbe kerülne a kiadónak, hiszen már PC-n is 13 millió fölött jár a játékosszám, és kétségtelen, hogy rengeteg konzolos nagyon szívesen csatlakozna a mókához.

Hirdetés

A jelek szerint nem is tudják majd megtartani ezt az exkluzivitást, a Bluehole alapítója, Chang Byung-gyu ugyanis most a Bloombergnek elmondta, hogy a vállalat már "tárgyal minden fontos konzolgyártóval a PUBG portolásáról". A cég feje kiemelte, hogy az Xbox One változat még idén jön, a Sony-s deal csak ez után jöhet szóba.

Már csak az a kérdés, hogy mit jelent az, hogy "minden fontos konzolgyártó". A Microsoft nyilván nem szívesen mondja ki, hogy PS4 (és vice versa), de előfordulhat, hogy a PUBG Nintendo Switchre is készül. Mondjuk az a hardver minden bizonnyal vért izzadna a jelenlegi játék alatt, de hátha sikerül optimalizálni a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)