Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - korhatárbesorolást kapott a PS4-es változat

|

A koreai hatóság adatbázisából szivárgott ki az infó, lehet, hogy hamarosan vége az exkuzivitásnak?

Hirdetés

Eddig soha nem beszélt nyíltan a PUBG PS4-es portjáról a kiadó, de a nagy titkolózás valószínűleg annak köszönhető, hogy a Microsofttal kötöttek kizárólagos szerződést. Ezek azonban általában csak időszakosak, így nagyban mernénk fogadni arra, hogy nem kell már sokat várni.

Hirdetés

Tavaly decemberben debütált a PUBG az Xbox korai hozzáférésű programjában, így ha 12 hónapos exkluzivitásról van szó (ami már-már bevett szokás), akkor alig három hónap van hátra a megjelenésig. Persze egyelőre sehol nem erősítették meg hivatalosan a játék létezését, de az ilyen szervezetek nem szoktak nem létező játékokra pecsétet nyomni.

Eddig mindkét platformon közel egy évre volt szükség, hogy rendbe tegyék a PUBG-t, PS4-en viszont nincs early access, vagyis kész termékként kezeljük majd a játékot megjelenéskor, így magasabbak lesznek az elvárások. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)