Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - lehet, hogy PS4-re is megjelenik

|

Az idei E3-on jelentették be, hogy a PUBG még az év vége előtt Xbox One-on is elérhető lesz, és bár a PS4-es változatról ezidáig egy szó sem esett, a jelek szerint ez sincs kizárva.

Hirdetés

Amikor a Microsoft E3-as konferenciáján elindult a PUBG trailere, az "Xbox One Console Launch Exclusive" felirat jelent meg előtte. Azóta ugye Phil Spencer elmagyarázta, hogy ez egész pontosan azt jelenti, hogy amikor Xbox One-ra megjelenik, akkor ez lesz az egyetlen konzol, ahol éppen játszható a játék, vagyis legfeljebb időszakos exkluzivitásról beszélhetünk.

A Daily Express nevű lap nemrég egy cikkben arról írt, hogy a játék kizárólag a Microsoft konzolján lesz elérhető, a játékot fejlesztő Bluehole azonban nem sokkal később kiadott egy közleményt, amely szerint:

Örömmel jelentjük, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-ra érkezik. Mindig izgatottan keressük az új platformokat, amelyekre potenciálisan megjelenhet a játék, de jelenleg mást nem tudunk bejelenteni.

Ez értelemszerűen nem garantálja a PS4-es portot, de egyértelművé teszi, hogy a PUBG nem lesz Xbox One-exkluzív konzolos fronton.

Ti játszanátok akár egyik, akár másik konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)