Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - kiderült a PS4-es megjelenési dátum

|

Majdnem a Télapó hozza el a PS4-es PUBG-t.

Hirdetés

PC-n és Xbox One konzolokon jó ideje nyüstölhetik már a battle royale műfaj rajongói a PlayerUnknown's Battlegroundst, most viszont végre azt is megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor startol el a Sony masináján is a Bluehole Studio játéka. 

Hirdetés

Devember 7-én jelenik meg PlayStation 4-re a PlayerUnknown's Battlegrounds, a játék pedig természetesen rögtön mindhárom eddig bemutatott helyszínt, a Erangel, Miramar, és Sanhok pályát is tartalmazza majd. A megjelenési dátum mellé az előrendelői bónuszokról is kaptunk információkat: egy Uncharted ihletésű sivatagi Nathan Drake gúnyával és egy Ellie hátizsákkal lesznek gazdagabbak azok, akik már most lecsapnak a játékra - utóbbi nyilván a The Last of Us rajongóknak nagy öröm. Ezeken felül egy PUBG-s avatarkép és egy PS4-es téma is jut az előrendelőknek. Ezekről képeket is tudunk mutatni:

A lemezes és digitális alapkiadások mellett jön egy Survivor's Digital Edition és egy Champion's Digital Edition is. Az előbbibe magán a játékon kívül egy Vikendi Event Pass, valamint 2,300 G-Coin és 20,000 BP kerül, míg az utóbbinál már 6,000 G-Coinról és 20,000 BP-ről beszélhetünk a játék és a Vikendi Event Pass mellett. 

Ti ki fogjátok próbálni PS4-en is a PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)