Hirdetés

Fantasy témájú eseménnyel ünnepli a bolondok napját a PUBG

|

Jó szokás szerint a gaming világ megőrül április elsején, a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői pedig abszolút tisztelik ezt a hagyományt.

Hirdetés

Mától kezdődően indul a PlayerUnknown's Battlegroundsban a Fantasy Battle Royel nevű esemény, amiben varázslók és lovagok fognak összecsapni a Dragon Isle szigetén. Oké, az egész csak egy szép skincsomag, de a lényeg, hogy a héten magunkra ölthetjük egy Wizard, egy Barbarian, egy Paladin vagy egy Ranger szerepét. Igen, ezek mind egyenesen a D&D-ből kölcsönvett karakterosztályok.

Hirdetés

Aki csatlakozni akar ehhez a mókához, annak mindösszesen annyit kell tennie, hogy rákattint egy spéci zászlóra a főmenüben. Aki részt vesz az eseményen, az különleges, fantasy témájú tárgyakat kap majd jutalmul. A fejlesztők egyébként nyíltan bevallották, hogy nem volt egyszerű egy militarista világba mágiát vinni, így nem is lesznek sárkányok és kazamaták a csatatéren, és az Erangel is maximum nevében lett Dragon Isle.

A Fantasy Battle Royale esemény ezen a héten él csak, így mielőbb nézzetek be a játékba, ha beugranátok a buliba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)