Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a teszt szervereken már él a régiózár

|

Több hónapnyi könyörgés után a PUBG Corp. végre elválasztja egymástól a játékosokat.

Hirdetés

Mostanra sikerült jelentősen csökkenteni a csalók számát, de a helyzet még mindig nem tökéletes. Mivel az ilyen kihágások jelentős részét kínai játékosok követték el, a rajongók hónapokig rágták a fejlesztők fülét, hogy zárják el egymástól az egyes kontinenseket, hogy az internetkávézókból játszó csalók ne tudják tönkretenni az amerikaiak szórakozását.

Hirdetés

Brendan Greene sokáig ellenkezett, mert szerinte ez nem megoldás, és egyébként is viszonylag egyszerű megkerülni az ilyen korlátozásokat, a legújabb teszt szerveren azonban mégis élesítették a rendszer, így a játék automatikusan sorol be minket. Ha egy amerikai és egy európai játszik együtt, akkor oda kerülnek, ahol alacsonyabb a pingjük.

A régiózár egyébként nemcsak a csalók ellen szól, ugyanis most elkezdték tesztelgetni a rangsorolt meccseket is, és nincs annál idegesítőbb, mint amikor azon megy el a meccs, hogy a célpontodnak 400 volt a pingje.

A következő hetekben kiderül, javul-e a játékélmény a régiózárnak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)