Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - bekerült az új pálya

|

A Sanhok mellett egy fegyver, egy event pass, és számos hibajavítás is életbe lépett.

Hirdetés

Hosszú idő után végre új terepre mehetünk a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-s változatában. A Sanhok a játék eddigi legkisebb pályája, negyedakkora, mint a Miramar vagy az Erangel.

Hirdetés

A játékosszám viszont maradt, ugyanúgy 100-an küzdhetnek a győzelemért. Ezt a játék a kék határ viselkedésével kompenzálja, sebessége és a zsugorodásig hátralévő idő is annak függvényében változik, hányan élnek épp. Sanhok már csak azért is izgalmas, mert földalatti barlangokban is csatázhatunk, ahova ejtőernyővel vagy hajóval juthatunk el. A SCAR-L-t ezen a pályán leváltja a QBZ95, ami 5.56-os lövedékeket lő ki, táranként 30-at. Hangos, de gyorsan tüzel.

Bekerül továbbá egy új playlist, a Mini Royale, melyen csak a Sanhok fut, illetve az event pass, ami hasonlóan működik, mint a Fortnite-os Battle Pass: feladatokat teljesítünk, jutalmak járnak cserébe, de ha fizetünk, jobb cuccokat kaphatunk. A 15-ös számú frissítés egyébként számos beragadós bugot és animációt is javít, remélhetőleg új hibákat nem hozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)