Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már csak pár napig kell kibírni, és itt az új pálya

|

Végre kiderült, mikor kapjuk meg PC-n a PUBG harmadik térképét, vagyis a Sanhokot.

Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds következő frissítését valószínűleg még a szokottnál is jobban várják a játék rajongói, ugyanis a június 22-én élesedő PC-s patch hozza el a Sanhok nevet viselő új pályát is. 

Hirdetés

Bizony, mindössze péntekig kell kibírni és már ugorhatunk is az új helyszínre, ami dzsungeles környezet lesz, dinamikus időjárással megfűszerezve. Az a tényező is nagyon izgalmassá teszi a Sanhokot, hogy mindösszesen negyedakkora (4x4 kilométeres), mint a másik két térkép, vagyis az Erangel és a Miramar.

Az térkép mellett egy új fegyvert is kapni fogunk, ez lesz a QBZ95, amiről egy bemutató videó is megnézhettek: 

Péntekig ezzel kell kihúzni, de utána már élesben is kipróbálhatjátok az új puskát, közben a Sanhokon irtjátok az ellent. Ti várjátok már a PUBG új pályáját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)