Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a serpenyő a legdurvább cucc a játékban

|

A legtöbben eddig szomorúan konstatálták, ha gépfegyver helyett csak egy palacsintasütő várta őket egy házban, de a napokban kiderült, hogy akár meccseket is nyerhet az értéktelennek hitt fegyver.

Hirdetés

A legutóbbi frissítés bizony érezhetően csökkentette a játék szigetén található lootot, de azért még ezzel együtt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a meccseket biztosan nem a pisztolyok vagy közelharci fegyverek fogják eldönteni. Leszámítva a palacsintasütőt, ami egy pillanat alatt ugrott fel a prioritási lista élére, valahová a Spetsnaz sisak mellé.

Kiderült ugyanis, hogy a fekete serpenyő bizony golyóálló, ami különösen jól jön akkor, ha a földön kúszva próbálunk meg előrejutni:

Ezt a kört egyébként Stodeh végül le is hozta, és közben mégegyszer eltalálták a derekára kötött serpenyőt.

De akkor is megmentheti az irhánkat, ha egy lövéstől lekerülünk, és ott akarnak minket kivégezni:

És meglepően jól teljesít egy shotgun ellen is:

Ha egy tisztáson kell átfutnotok és féltek a mesterlövészektől, akkor is érdemes előkapni a serpenyőt, hiszen ilyenkor a fejetek előtt lóbálva szintén megmentheti az életeteket. Eddig csak nevettünk rajta, de egyik napról a másikra a játék egyik legjobb cucca lett. Hiszen mit ér az AWM, ha egy serpenyőt se tudsz vele átlőni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)