Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamarosan indul a különleges Silent and Violent esemény

|

Az új játékmódban a lopakodásé és a precíz célzásé a főszerep.

Hirdetés

Helyi idő szerint holnapra virradóra hajnali 4 órától már belevethetjük magunkat a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb korlátozott ideig elérhető eseményébe, a Silent and Violent játékmódba.

Hirdetés

A meccsek Sanhok térképen zajlanak és csak négyfős csapatokban lehet indulni. A játék War Mode-ban zajlik, vagyis akit kilőnek, visszajöhet a meccsbe a pályát félpercenként átszelő repülővel. Ha valakit kiütünk, az 1 pontot, az ölések pedig 3 pontot érnek, a cél pedig 150-es limit elérése 15 perc alatt. 

Összesen 40 játékos kerül egy meccsbe (vagyis 10 csapat), és mindenki egy VSS fegyverrel, valamint 1-es szintű sisakkal és mellénnyel kezdi a kört. Mindenki kap ezeken kívül 5 kötszert, illetve 1-1 energiaitalt, illetve stun- és füstgránátot is.

A Silent and Violent játékmódot egészen szeptember 10-én hajnali 4-ig lehet játszani PC-n, Xbox One-on és mobilokon is.

Nektek hogy tetszik az ötlet, kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)