Hirdetés

PUBG - ha nem akarsz zuhanásban megsérülni, állj füstgránátra

|

Nem is olyan nehéz füstgránáton szörfözni, mint arra néhány játékos most valahogyan rájött.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds világában néhány dolog elég furán működik. Az, hogy a serpenyő kivédi a lövedékeket, csak a kezdet volt. 

Hirdetés

Redditezők a tesztszerveren jöttek rá arra, hogy ha ráállnak egy jól eldobott füstgránátra, bármennyit zuhanhatnak, nem fognak sebződni, és a gránát pattanásának vonalán folytatják útjukat. Az alábbi videót állítólag két próbálkozásból hozták össze, úgyhogy annyira nem is nehéz kivitelezni a trükköt; még csak ugrani sem kell, mert a gránát átmegy a karakter testén.

You can ride smokes down hills / cliffs and not take falling damage from r/PUBATTLEGROUNDS

Egy fórumozó, jlobes szerint hasonlóan véd a zuhanásból eredő sérülésektől az alma is, de erről nincs képes bizonyíték, ráadásul azt állítja, őt és haverjait kitiltották a tesztszerverről, miután kipróbálták. A PUBG Corp. alighanem hamar javítja majd ezt, de addig is irány játszani, próbáljatok meg ti is gránáton szörfözni, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)