Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ennyivel vagy gyorsabb, ha fegyver nélkül futsz

|

Amikor elkeseredetten próbálunk beérni a körbe, általában a hátunkra csapjuk a fegyverünket, hogy egy picit gyorsabban érjünk be a biztonságos zónába. De megéri kockáztatni?

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegroundsban bármelyik pillanatban meghalhatsz. Hiába lootoltál 25 percig és szedted össze a legjobb cuccokat, simán lehet, hogy egy mesterlövész egyetlen golyóval leterít a szomszéd faluból. Éppen ezért fontos, hogy egy pillanatra se lankadjon a figyelem és mindig készen álljunk viszonozni a tüzet.

Éppen ezért nem is nagyon szoktuk elrakni a fegyvereinket, kivéve akkor, amikor elkeseredetten próbáljuk befutni a kört, de minket ilyenkor általában lelő egy másik csapat, és ilyenkor csak még frusztrálóbbá válik az egész. Egy videós most alaposan utána járt a dolgoknak és lemérte, megéri-e leváltani, vagy hogy van-e sebességbeli különbség attól függően, hogy milyen fegyver van a kezünkben.

A videóból kiderül, hogy bár egy minimális előnyt jelent, ha fegyver nélkül futunk, érdemes ilyenkor a pisztolyunkat előrántani, hiszen azzal vissza is tudunk lőni, ha nagy a baj, miközben nemhogy lassabbak, hanem gyorsabbak is vagyunk. Ha pedig gyorsan és észrevétlenül akartok mozogni, válasszátok a nemrég bekerült guggolva sprintelést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)