Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - 130 millió csirkevacsit ettünk az early access alatt

|

A most kiadott infografikáról az is kiderül, melyik a legnépszerűbb kocsi és hány játékos halt meg serpenyő által.

Hirdetés

Bár már több mint egy hónapja megjelent a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0-s változata, az Early Access adatait csak mostanra sikerült összegezni. 

Hirdetés

A PUGB Corp. beszámolója alapján a márciustól decemberig tartó időszakban 26 millió példányt adtak el a játékból. Ezen időszakban 130 260 892 meccs zajlott le, az ezek végén a győzteseknek "felszolgált" csirkevacsikból Izlandot 359 napig tudnák ellátni. 13 418 123 játékos vesztette életét serpenyő által, ami azt jelenti, hogy átlag két másodpercenként lecsaptak valakit. Az egyszerre játszó játékosok maximális száma 3,1 millió volt (amit amúgy azóta már sikerült túlszárnyalni), és közel annyi játékórát pakoltak bele, ahány éve a Homo Sapiens megjelent a Földön.

A legnépszerűbb fegyver az M416 lett, amit kb. 56 milliárd alkalommal vettek fel (itt a végéről lemaradt egy szám egyébként), a leggyakrabban használt kocsi pedig az UAZ 6 milliárd úttal.

További adatokat ezen a képen láthattok, kattintásra nő:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)