Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már a Dota 2-t is megelőzte, ez a Steam legnépszerűbb játéka

|

Nem gondoltuk volna, hogy egy játék valaha is képes lesz megelőzni a Dota 2-t a Steam ranglistáján, de a PUBG-nek most sikerült bevágni a MOBA elé a kanyarban.

Hirdetés

Továbbra is elképesztő ütemben nő a PUBG népszerűsége, sorra előzte meg a különböző játékokat a Steam ranglistáján, de néhány hónapja még nem gondoltuk volna, hogy a CS:GO és a Dota 2 magasságában találja majd magát.

Aztán amikor befogta a lövöldét, már csak idő kérdése volt, hogy lépi át az egy időben online játékosok száma a Dota 2 aktuális statisztikáját. Tegnap már csak egy nagyon kicsi hiányzott, de akkor végül nem lett előzés a dologból, vasárnap viszont még aktívabbak voltak a PUBG játékosok, így a délelőtti órákban sikerült egy újabb mérföldkövet elérni.

Nem sokkal későbbb egy kicsit le is haltak a szerverek, de viszonylag hamar helyreállt a rend, így most már mindenki nyugodtan játszhat. Ha tippelnek kéne, akkor azt mondanám, hogy még október vége előtt sikerül majd átlépni a mágikus egymilliós határt is. A rekordot továbbra is a Dota 2 tartja 1 291 328 emberrel, de az év vége előtt talán ez is meglehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)