Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hivatalosan is ez minden idők legnépszerűbb steames játéka

|

Nem gondoltuk volna, hogy egy játék valaha is képes lesz megdönteni a Dota 2 rekordját, azt meg végképp nem, hogy nem a Valve saját játéka teszi ezt.

Hirdetés

Sok pénzben mernék fogadni arra, hogy ha Cliff Bleszinski egyetlen emberrel cserélhetne a világon, akkor az Brendan Greene lenne, ugyanis miközben a Lawbreakers szervereit ma csúcsidőben 246 ember ostromolta, a PUBG mutatói 1,349 millió embert mértek.

Pontosan egy héttel ezelőtt lépte át a PUBG egyidejű játékosszáma a mágikus egymilliós határt, és bár várható volt, hogy előbb-utóbb sikerül túlszárnyalni a Dota 2 tavalyi rekordját, nem gondoltuk, hogy ehhez egy hét elég lesz. Ráadásul nem is éppen hogy dőlt meg az eddigi csúcs, hiszen 50 ezerrel többen léptek ma be délután ugyanakkor a PUBG szerverekre.

Nem is kérdés, hogy a piacot a mostaninál is jobban ellepik majd a battle royale játékok, de az elég valószínűtlen, hogy bárki is képes lesz megállítani a Bluehole üdvöskéjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)