Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már csak a Valve játékai előzik meg Steamen

|

Újabb mérföldkőhöz érkezett a PUBG, most a Fallout 4 rekordját sikerült megdöntenie.

Hirdetés

Elképesztő ütemben fogy a PlayerUnknown's Battlegrounds, valószínűleg hamarosan átlépi a 6 millió eladott példányt is, ezzel együtt pedig értelemszerűen az egyszerre online lévő játékosok száma is folyamatosan nő.

Az egyidőben játszó játékosok alapján rendezett listát a Steamen értelemszerűen a Dota 2 vezeti, ahol márciusban minden tizedik aktív ember be volt lépve, így közel 1,3 millióan voltak a szervereken. A harmadik helyen eddig a Fallout 4 tanyázott, amire a megjelenéskor nagyon durván rácuppantak a rajongók, így 472 ezren voltak belépve ugyanakkor, a dobogó harmadik foka azonban mostantól a PUBG-t illeti meg 482 ezerrel.

Ez bizony nem kis teljesítmény egy Early Access címtől, hiszen csak a Valve saját játékai, a Dota 2 és a CS:GO előzik meg, és addig még elég sokat kell küzdeni, hogy ezeket is sikerüljön lenyomni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)