Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ilyen, amikor egy katonatiszt vezeti az osztagot

|

A legviccesebb pillanatok általában akkor születnek, amikor random emberekkel játszunk egy csapatban. Nincs ez másként a PlayerUnknown's Battlegrounds esetében sem.

Hirdetés

Ha valamiben fejlődnie kell a legtöbb játékosnak (és ez nem csak a PUBG-re, hanem az összes hasonló shooterre igaz), az a kommunikáció. Sajnos általában nálunk is csak az "OTT VAN, OTT VAN!" hangzik el, mielőtt valaki elkezd lőni, miközben a legeredményesebb játékosok pillanatok alatt képesek tökéletesen leírni a helyzetet.

Az egyik kedvenc streamerem Stonemountain64, akinek az a heppje, hogy halálosan komolyan veszi az ilyen játékokat, és úgy kommunikál a csapattársaival, mintha tényleg katonatiszt lenne éles helyzetben. Vannak, akik vevők a poénra és ráállnak a szerepjátékos vonalra, de olyanok is akadnak, akik szembe mennek a "felettesük" utasításaival. Ennek a PUBG körnek minden pillanata aranyat ér:

A Divisiontől kezdve a Battlefield 1-ig szinte mindenből csinál hasonló videókat a srác, érdemes lecsekkolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)