Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - fontos javítások jönnek, jobban fog futni a játék

|

A PUBG fejlesztői kénytelenek voltak elismerni, hogy az utóbbi időben kicsit elhanyagolták a játék technikai oldalát, de a közeljövőben, igyekeznek majd mindent jóvá tenni.

Hirdetés

A PUBG rengeteget fejlődött az első kiadás óta, az utóbbi időben azonban ismét egyre több rajongónak gyűlt meg a baja a játékkal. De aggodalomra semmi ok, már úton a segítség.

Hirdetés

A fejlesztők egy hosszú blogbejegyzésben számoltak be arról, hogy milyen változtatásokra készülnek. A méréseik szerint az autók túl sok effektet generálnak, ami hatással van a teljesítményre (különös tekintette a GPU kihasználtságára), így ebből mindenképp vissza akarnak venni. Emellett az ejtőernyőzés animációján is változtatnak, hogy ne essen vissza olyan durván a framerate a meccsek legelején.

A kliens-oldali javítások mellett tovább kalapálják a netcode-ot, amitől nemcsak a lag eltűnését remélik, hanem a járművek ütközésekor bekövetkező grafikai glitcheket is. Lehet, hogy mostantól nem lesznek elrepülő UAZ-ok? Természetesen folytatják a harcot a csalók ellen és dolgoznak a következő mapon, ami egyelőre csak teszt környezetben érhető el. Ezen lesz elérhető a fentebb látható háromkerekű verda is.

Ha minden részletet tudni akartok, olvassátok el a hivatalos angol nyelvű bejegyzést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)