Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - kapunk egy gyakorlópályát

|

Szeptemberben új map kerül be a PUBG-be, ahol veszélytelenül próbálgathatunk mindenféléket.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a PUBG Corp. a Fix PUBG kampányt, melynek keretében egy rakás újdonság és módosítás jön, amik javíthatják a játék minőségét.

Hirdetés

Ennek része az új gyakorlópálya is, ami a szeptemberben kerül be a játékba. Egy két négyzetméteres terület, ahol az ejtőernyős landolást, a vezetést, a közelharcot és a mesterlövészetet lehet majd gyakorolni. Az új és a gyakorlott játékosok számára egyaránt hasznos lehet. Van rajta egy 400, egy 800 és egy 1000 méteres lőtér, álló és mozgó célpontok, versenypályák és rámpák, vízi járművek, illetve egy parkourozós terület. Képeket az alábbi galériában láthattok.

Azt még nem jelentették be, hogy pontosan mely napon jön, de várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)