Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a megjelenésig csak a teszt szerveren mászhatsz át a kerítésen

|

A PUBG fejlesztőinek bele kell húzni a munkába, ha még az év vége előtt ki akarják adni a játékot, de szerintük minden a legnagyobb rendben halad.

Hirdetés

Már lehet, hogy Brendan Greene is bánja, hogy beígérte a PUBG 2017-es megjelenését, hiszen mindössze 11 hét van hátra az évből (hogy micsoda?!), de a legfrisebb patch note alapján még időben vannak.

Hirdetés

A csapat gőzerővel dolgozik a PC-s 1.0-s builden és az Xbox Gam Preview programba bekerülő változaton. Most PTS-en élesítik a legújabb frissítést, amiben már bekerül a vault, vagyis a különböző dolgokon való átmászás. Ezt három fázisban tesztelik majd, és szép lassan adnak hozzá különböző dolgokat a buildhez (többek közt a sivatagos pályát is). Ez egyben azt is jelenti, hogy a megjelenésig már nem lesznek frissítések az élesz szervereken, legalábbis ehhez kapcsolódóak. A vaultot valamikor október végén, legkésőbb november elején élesíti a PTS-en.

A hivatalos bejelentést és a legújabb javítások listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)