Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jövő héttől több helyre kell majd odafigyelni

|

Maga PlayerUnknown jelentette, hogy már csak néhányat kell aludni és bekerül a tesztszerverekre a kerítésen való átmászás lehetősége, ami egyszer és mindenkorra megváltoztatja a játékot.

Hirdetés

Sajnos az éles szerverekre majd csak valamikor az év utolsó napjaiban, a játék hivatalos megjelenésekor kerül be a mászás, akik nem bírják ki addig, azok már a jövő héttől belekóstolhatnak a PTS-en.

Hirdetés

A funkciót már hónapok óta tease-elgeti a csapat, de úgy látszik, hogy végre közel végleges állapotban van, így megkaphatjuk tesztelésre. Ezzel nemcsak az alacsony korlátokon való átjutás lesz sokkal könnyebb, hanem olyan helyekre is feljuthatunk, amelyekre eddig nem, vagyis sokkal nehezebb lesz védeni egy pozíciót, mert az ellenfelek olyan helyen is felbukkanhatnak, ahol korábban nem.

Ti kipróbáljátok majd a teszt szervert, vagy megvárjátok, amíg élesítik a dolgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)