Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - váratlanul bekerült egy új mód

|

Úgy látszik, ez most nem csak ideiglenes. A War Mode merőben más élményt kínál, mint az alapjáték, de ismerős lesz a multis játékokban jártasaknak.

Hirdetés

Nemrég a PUBG-ban is elkezdtek megjelenni az ideiglenesen elérhető játékmódok, némelyik több, mások kevesebb izgalmat kínálva. A War Mode viszont másképp került be a játékba.

Hirdetés

Ez lényegében egy Deathmatch mód, amiben adott felszereléssel érkeznek meg a játékosok egy szűk zónába, és haláluk után visszakerülhetnek a meccsbe. Lehet olyat, hogy mindenki mesterlövész puskát kap, de aki klasszikusabb élményt akar, berakhat csak gépfegyvereket is. A testreszabhatóság annak köszönhető, hogy csak a Custom módok között lehet egyelőre megtalálni.

Így néz ki egy meccs, amiben mindenki UMP-vel indul:

A hivatalos csatornákon egyelőre nincs nyoma bejelentésnek, lehet, hogy idő előtt élesítették. Az új limitált mód egyébként a Tequila Sunrise, amiben Miramaron, csak shotgunok és közelharci fegyverek segítségével tudunk küzdeni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)