Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - holnap indul az új War Mode

|

Ezúttal Sanhok lesz a helyszíne az öldöklésnek, ahol a shotgunoké lesz a főszerep.

Hirdetés

A PUBG új pályája alapjáraton is jóval kisebb a többinél, ebből adódóan akciódúsabbak a meccsek, és sokkal többször találkozunk közvetlen közel ellenféllel.

Hirdetés

Pontosan erre apellál a legújabb War Mode, a Huntsmen vs Marksmen, ahol tíz 5-fős csapat küzd majd meg egymással. A játékosok pisztollyal, shotgunnal, gránáttal és némi kötszerrel esnek majd be a pályára, és nyilvánvalóan az a céljuk, hogy minél több ellenfelet kiiktassanak. Aki meghal, az a 30 másodpercenként érkező géppel térhet vissza. A földre küldésért 1 pont, a fragekért 3 pont jár, és 200 kell a győzelemhez.

Bár a pályán nem lesznek fegyverek elszórva, két percenként érkeznek majd a ládák az égből, amelyekben mesterlövész puskák és egyéb durvaságok találhatóak, vagyis ha valaki bemerészkedik a dobozik, az nagy előnyre tehet szert a shotik ellen. Az esemény magyar idő szerint péntek hajnalban indul és egészen hétfőig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)