Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - végre megvan Xbox One-on is legalább a 30fps

|

Ha lassan is, de kezd játszható formát ölteni a konzolos PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hirdetés

Az egyetlen percig sem lehet vita tárgya, hogy jelenlegi formájában még rengeteg munkát igényel a korai hozzáférés keretei között már elérhetővé tett Xbox One-os PlayerUnknown's Battlegrounds. A játék legújabb javítása a bajos frame rate-et próbálja helyrerakni. 

Hirdetés

A játék elején, a közösségi térben, illetve a repülőből való kiugrás során hagyományos Xbox One-on kemény 15fps-re képes a PlayerUnknown's Battlegrounds, a világ legerősebb konzolján, vagyis az Xbox One X-en pedig ez a szám mindössze 20-re kúszik fel. Az új patchnek köszönhetően azonban a tényleges játék során végre sima Xbox One-on és Xbox One X-en is megvan a 30fps. A Microsoft új konzolján ez betonbiztos 30-nak tűnik az alábbi DigitalFoundry videó alapján, míg az eredeti One-on tapasztalható némi ingadozás. 

Ti próbáltátok már konzolon a PlayerUnknown's Battlegroundst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)