Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - bekerül az Xbox Game Pass kínálatába

|

November 12-étől minden előfizető annyit játszik vele, amennyit akar.

Hirdetés

Most épp ingyen játszható a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os változata mindenki számára, még csak Gold előfizetőnek sem kell lenni hozzá. A hétvége elteltével viszont újra fizetni kell a játékért.

Hirdetés

November 12-étől viszont ezt is megkapja az Xbox Game Pass minden előfizetője, és havi 3000 forintért annyit játszhatnak vele, amennyit nem szégyellnek. Emellett azt is megtudtuk, hogy korlátozott ideig az új előfizetők számára az első hónap mindössze 200 forintba kerül, ennyiért meg aztán tényleg érdemes rápróbálni.

 

Az Xbox Game Pass így is több mint 100 játékot kínál, köztük fantasztikus AAA címeket és exkluzívokat, illetve minden frissen megjelenő Microsoft játék azonnal bekerül, legutóbb például a Forza Horizon 4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)